Boksz gála volt Budaörsön

0
157

Jó hangulatú boksz gálát rendezett a hétvégén a Budaörsi Box Akadémia. Az ökölvívást népszerűsítő, több korosztály számára rendezett eseményen tizenegy mérkőzés zajlott le.

A Buda Környéki Televízió rövid riportban adott hírt arról, hogy a városban működő ökölvívó klub, a Budaörsi Box Academy tanítványai megmérettetésének és a sportág népszerűsítésének szándékával boksz gálát szervezett. A résztvevők – 12 évestől 50 évesig – tizenegy mérkőzést vívtak összesen, különböző korosztályban, súlykategóriában és menetszámban.

„Minőségi, profi gálát igyekeztünk megszervezni, ring speakerrel” – mondta a riporter érdeklődésére Budai József, a Box Academy vezetője. Az esemény célja továbbá, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy Budaörsön van ilyen sportolási lehetőség gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. „Az ökölvívás egy nagyon jó sport. A boksz nem arról szól, hogy agyonverjük egymást, lényege a kitartás, a szorgalom és a fegyelem, mindenkinek ajánlom!” – mondta Budai József, de hozzátette, ha nem az ökölvívást, de mindenki sportoljon valamit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here