Bezár a budaörsi uszoda november 1-től pár hónapra

0
76
Kedves Vendégeink!
A múlt heti rendkívüli testületi ülésen elhangzottak értelmében létesítményünk uszodai és wellness része november elsejével bezárja kapuit az energia korszerűsítési felújítási munkálatok, és az elszabaduló rezsiköltségek miatt.
A bezárás érinti a saját szervezésű úszásoktatásainkat és egyéb szolgáltatásainkat, illetve a nálunk sávot bérlő összes sportegyesület edzéseit is.
FONTOS:
A megvásárolt bérleteket természetesen az újranyitást követően időarányosan meghosszabbítjuk, illetve szeptember 29. után bérletvásárlásra csakis október 31-i lejárattal van lehetőség. Az ebben az időszakban megvásárolt bérleteket ennek értelmében az újranyitást követően nem áll módunkban automatikusan meghosszabbítani.
Az úszásoktatásra vonatkozóan a szeptemberi turnusban fel nem használt alkalmakat beszámítjuk az októberi bérletbe, ehhez kérjük a szülőket, hozzák magukkal az szeptemberi bérletet.
A sportcsarnok életét a bezárás nem érinti.
Megértésüket köszönjük, bízunk benne, hogy együtt átvészeljük ezt a nehéz időszakot is, és hamarosan találkozhatunk Önökkel!
Köszönjük a megértést.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here