Balogh László emlékére ad koncertet a Budaörsi Fúvószenekar

0
217

A Budaörsi Fúvószenekar emlékkoncertet ad október 3-án. Ugyanis Balogh László, a zenekar karnagya és művészeti vezetője idén júliusban elhunyt.

 
“Az ő tiszteletére szeretnénk egy nyilvános emlékkoncertet adni, mely egyben az ő hivatalos megemlékezése is lesz” – tudatta Regőczy Péter a Budaörsi Fúvós Egylet elnöke.
 
“Rendhagyó emlékkoncertet ad a Budaörsi Fúvószenekar!
Szomorúan tudatjuk, hogy Balogh László 2020 július 22-én, 69. életévében váratlanul elhunyt. Laci bácsi, a Tanár Úr több, mint 23 évig volt a Budaörsi Fúvószenekar szakmailag felkészült lelkes karnagya és művészeti vezetője. Valamint a budaörsi zenei hagyományőrzés elhivatott képviselője is volt. A budaörsi Leopold Mozart Zeneiskolában a ’90-es évek elejétől oktatta a fúvós zenét. Emléke, tanításai és munkája a zenekar valamint Budaörs város életében maradandóan tovább élnek. Búcsúztatására a tiszteletére rendezett nyilvános emlékkoncert keretében kerül majd sor. A koncerten Laci bácsi kedvelt darabjai hangzanak majd el. A koncert helye és ideje: PostArt Budaörs, 2020 október 3, 16:00. Mindenkit szeretettel vár a család és a Budaörsi Fúvószenekar. A belépés díjtalan.”