Az önkormányzati napközis tábor idén a Hermanban

0
1109

Az iskolák állami fenntartásba vétele ellenére a budaörsi önkormányzat idén is biztosítja a budaörsi általános iskolákba járó tanulók nyári felügyeletét, kedvezményes táborozatását, a szülők munkavégzése miatt jelentkező igények figyelembevételével, 2017. június 26. és 2017. augusztus 18. között, heti turnusokban. A helyszín a Budaörsi Herman Ottó Általános Iskola.

Az iskolák állami fenntartásba vétele ellenére a budaörsi önkormányzat idén biztosítja a budaörsi általános iskolákba járó tanulók nyári felügyeletét, kedvezményes táborozatását, a szülők munkavégzése miatt jelentkező igények figyelembevételével, 2017. június 26. és 2017. augusztus 18. között, heti turnusokban. A helyszín a Budaörsi Herman Ottó Általános Iskola. Ide a tanulók már korábban, saját iskolájukban jelentkezhettek.

Az iskola tájékoztatása a feltételekről:

Szeretném Önöket tájékoztatni a városi nyári napközis táborral kapcsolatos fontos tudnivalókról.

·       A táborban szakszerű felügyeletet biztosítani 7:30 és 16:30 között tudunk. Kérjük, hogy az időpontokat pontosan tartsák be.

·       Minden héten egy újabb turnus kezdődik a tábor életében. A különböző hetekben más-más pedagógus van beosztva. Így a hétfői napokon kell megismerkedniük a gyerekekkel, illetve az információk is ekkor jutnak el hozzájuk. Ekkor ismertetjük a gyerekekkel a tábor házirendjét, ekkor tartunk balesetvédelmi oktatást is.

·       Kérjük, ha bármilyen kérésük lenne (pl. egyedül megy haza a gyermek, más viszi haza…), azt írásban juttassák el hozzánk!

·   Miután hetente változnak a táborban dolgozó pedagógusok, legyenek szívesek hetente írják le kérésüket, és azt a turnus első napján adják oda kollégáinknak. Köszönjük a segítségüket!   
A következő hétre, illetve hetekre szóló étkezés lemondására a hét első három napján van lehetőségük vagy email-ben (titkarsag@herman.hu), vagy a táborban található nyomtatvány segítségével. A határidőn kívül érkezett lemondásokat nem áll módunkban figyelembe venni, teljesíteni. Megértésüket köszönjük.

·       Kérjük, hogy a gyerekek legkésőbb 8:15-re érkezzenek be, mert akkor lesz a névsorolvasás. Ha az iskolán kívüli programra megyünk, akkor az indulásról és érkezésről külön tájékoztatni fogjuk Önöket. Legyenek szívesek az érkezéseket pontosan tartsák be, mert az elkéső, a programról lemaradó gyerekekért felelősséget nem tudunk vállalni. Nagyon magas a tábor létszáma, ezért az iskolán kívüli programok nagyon pontos és komoly szervezést igényelnek.

·       Kérjük, hogy az időjárásnak megfelelően öltöztessék fel gyermeküket, és ne feledkezzenek meg a napvédelemről sem (sapka, naptej)!

·       A gyerekeknél minden nap legyen egy kisebb hátizsák, amibe kérjük, hogy a következőket tegyék bele: tolltartó színes ceruzákkal rajzoláshoz és színezéshez, fél literes flaska iváshoz, papír zsebkendő, tornafelszerelés (tornacipő, váltó zokni, rövid nadrág, póló)

·       A gyerekek által behozott játékokra, értékekre nekik kell vigyázniuk! Felelősséget nem tudunk vállalni az eltűnt tárgyakért!

·       Minden alkalommal, amikor kirándulunk, aznap este feltétlenül tartsanak kullancs-ellenőrzést! Azoknak a gyerekeknek, akik nem bírják a buszozást, a megfelelő gyógyszert adják be reggel, illetve egy nylonzacskót hozzanak magukkal. A buszos kirándulás előtt feltétlenül jelezzék, ha szeretnék, hogy gyermeküket a busz elejére ültessük.

                                                                                                           Köszönettel: a tábor vezetése

Letölthető dokumentumok: www.herman.hu

 

Kapcsolódó cikkeink:

https://www.budaorsinaplo.hu/archivum/oktatas/a-jo-tabor-tanulas-es-szorakozas-de-inkabb-az-utobbi

https://www.budaorsinaplo.hu/archivum/oktatas/hamarosan-kicsengetnek-ime-a-vakacio-taboros-ujdonsagai-trendjei

A Budaörsi Napló környékbeli táborokról szóló összeállítását az áprilisi számunkban az alábbi linken olvashatják, a 14. oldalon kezdődik:

https://www.budaorsinaplo.hu/component/content/article/9-budaorsi-naplo/59-budaorsi-naplo-2017-aprilis?Itemid=101

A budaörsi önkormányzat ingyenes kiadványa itt érhető el:

Megjelent a Vakáció 2017. kiadvány

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here