Az Ifjúsági Klub októberi ajánlata

0
367
Angol kicsiknek Szeretettel várunk minden kicsit és tinit havi egy alkalmas 3×60 perces angol élményalapú, amerikai tanárok által vezetett foglakozásokra. A klub-órák célja, hogy izgalmas játékokkal és feladatokkal fejlesszék a résztvevők beszédkészségét. Időpontok: október 6., november 17, december 8. és január 12. További információ: 06 30 991 36 68 vagy www.tiniangoltanfolyam.kidsenglishclub.hu oldalon.

SALSA EST (október 6.) Ugyan itt az ősz, ám a latin-hangulatnak ez nem szabhat gátat. A fergeteges estről a Carmen-Salsa csapata gondoskodik. További időpont: október 27. 19:00

KOLOZSI ANGÉLA: PUNKTUM – bemutató (október 11.)  A Punktum! című, óvodásoknak szóló darab fontos kérdéseket vet fel: Miért finomabb a másik uzsonnája, miért érdekesebb a másik játéka? Miért kell mindig a másé? És miért vagyunk képtelenek odaadni a sajátunkat, miközben a társunké után ácsingózunk? Az előadás 3 éves kortól ajánlott. Jegyinformáció: a Budaörsi Latinovits Színház jegypénztárában vagy a www.latinovitsszinhaz.eu oldalon. Nyilvános főpróba: október 10. 10:00, További előadás: október 18. 10:00.

SZÍNHÁZI NEVELÉSI PROGRAM (október 15.) 

„A színház lehet kikapcsolódás; lehet kérdések, emberi történetek platformja; és lehet a tanulás, az önkifejezés eszköze is. A színház, mi vagyunk, hiszen rajtunk keresztül és nekünk szól”

A színházi nevelési program foglalkozásain színházpedagógiai és drámapedagógiai gyakorlatokkal, feladatokkal, játékokkal dolgozik. Ezek segítségével fejlődik a résztvevők ön- és társismerete, kommunikációs, önkifejezési, improvizációs készsége, fantáziája. A színházi műhelybe 14-20 év közötti diákok jelentkezését várjuk a www.latinovitsszinhaz.eu oldalon.

TRIPLA BŰVÉSZ SHOW (október 20.)  Ezen az estén a színpadon 3 bűvész is jelen lesz. Már többszörös előadónak számító Sárközi Barnabás és Válóczy Máté mellé társul egy harmadik tag, Papp Dániel, szintúgy ifjú bűvész. Különleges trükkökkel várják a közönséget! Belépő: 500 Ft

Kardos Tünde – Grimm testvérek: Békakirály (október 25.)  A közismert történet ezúttal marionett színpadon elevenedik meg, amelyet Henrik, a Békakirály hű szolgája és egyben legjobb barátja működtet. Miközben elmeséli az elátkozott királyfi és a királykisasszony barátságának históriáját, míves bábok kelnek életre és szórakoztatják a nézőket. Jegyinformáció: a Budaörsi Latinovits Színház jegypénztárában vagy a www.latinovitsszinhaz.eu oldalon.