Az ETTU kupán a budaörsi lányok a legjobb 16 között

0
428

Ma délelőtt volt a nemzetközi ETTU kupán a budaörsi asztaliteniszező lányok visszavágója a spanyol Balaguer ellen a budaörsi sportcsarnokban.

Az első mérkőzésen a mieink 3:0-ra nyertek, így megvolt az ok a bizakodásra. És nem is hiába! A BSC-s lányaink ma ismét 3:0-ra verték a vendégeket, így összesítve 6:0 a végeredmény, amivel a Budaörsi 2i a legjobb 16 közé jutott, a negyedik fordulóba, ennek továbbjutói küzdhetnek majd meg a Bajnokok Ligájából átkerülő négy csapattal a legjobb négy közé kerülésért.

A csapatunk tagjai: a friss Top 12-győztes Nagyváradi Mercédesz, továbbá Pergel Szandra és Varga Tímea. A vendégeknél az oroszból hollanddá lett Yana Timina és az ukrán Natalia Proszvirnyina mellett ezúttal a spanyol Anna Biscarri kapott lehetőséget.

A Budaörsi Sport Club asztalitenisz-szakosztályának megszakítás nélkül ez a 15. szezonja az európai kupákban, legjobb eredménye a BL-döntő és az ETTU Kupában elért negyeddöntős hely volt. A szombati meccs előtt ünnepélyesen köszöntötték azokat, akik az elmúlt 15 év nemzetközi kuparészvételeinek fontos szereplői voltak.

Mai eredmény:
Női ETTU Kupa, 3. forduló, visszavágó:
Budaörsi 2i SC – CTT Balaguer-Villart Logistic (spanyol) 3-0
Nagyváradi Mercédesz-Natalia Proszvirnyina 3-0 (5, 7, 5)
Pergel Szandra-Yana Timina 3-0 (9, 8, 8)
Varga Tímea-Anna Biscarri 3-0 (5, 2, 2)