Az EPC Nyomda a helyiekre fókuszál

0
2565

Miként értékeli az elmúlt évet és mi jelenti cége számára 2017-ben a legnagyobb kihívást? Ezt kérdeztük meg néhány budaörsi vállalat vezetőjétől. Meglepően pozitív és optimista válaszok érkeztek. Sorozatunk harmadik részében egy nyomdai vezető válaszolt.

Mészáros László, EPC Nyomda nyomdavezető:
A 2016-os év pozitív eredményeinek folytatását remélve, bizakodva várjuk a 2017-es évet is. A cégünk története 1989-re nyúlik visza, amikor két romayor nyomógéppel, egy vágógéppel és nagy lelkesedéssel indultunk a bérelt telephelyen, főprofilként kazetta, CD és videóborítókat gyártva. Ma már saját tulajdonú 4000 négyzetméteres területen, 1500 négyzetméteres üzemépületben dolgozunk Budaörs óvárosában, de közel a lakótelephez, 41 fővel, és 12 csúcstechnikát képviselő, nagyteljesítményű, Heidelberg nyomóművel termelünk.
Profilunk 1994-től kibővült a klasszikus nyomdatermékekkel, de a hanghordozó-csomagolások, valamint különböző médiapárosítások gyártásával a hazai piacon a mai napig az élvonalban vagyunk.

Idén célul tűztük ki, hogy még több – tavaly januártól sikerült megnyernünk például a Budaörsi Napló nyomtatását – budaörsi céget tudhassunk elégedett megrendelőink sorában. Ennek érdekében célzottan fogjuk megszólítani a helyi vállalkozásokat a kistérségre vonatkozó kedvezményekkel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here