Az EPC Nyomda 179 milliós fejlesztései

0
238

A budaörsi Elektroproduct Kft. (EPC Nyomda) 178,99 millió forint összköltségű projektje során bővíti az épületeit és eszközparkját is fejleszti, a környezeti terhelés csökkentése érdekében pedig napelemes villamos energia termelő rendszert telepít. Ehhez a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz által meghirdetett „GINOP Plusz-1.2.3-21” felhívás keretében vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyertek el.

A projekt főbb elemei:

épületbővítés és korszerűsítés

– eszközpark bővítés és korszerűsítés

– napelemes rendszer kiépítése

– nyelvi képzés és szakmai tanácsadás

A fejlesztés eredményeként, a 2040 Budaörs, Baross utca 77. szám alatti telephelyén, a logisztikai nehézségek megoldására bruttó 480 négyzetméter épületbővítést valósít meg az Elektroproduct Kft. Az új épületrész felső szintjén korszerű iroda és étkező, az alsó szinten a raktározási lehetőségeik bővítésére egy nagy méretű papír raktár fog helyet kapni.

A fejlesztések eredményeként csökkentjük a hagyományos energiafelhasználást, a vállalat ökolábnyomának minimalizálásával és zöld energia hasznosításával, amit a napelemrendszer telepítésével zárunk le.

Ha ezek megvalósulnak, akkor a teljes nyomtatási- kötészeti munkafolyamatot gyorsabban, gazdaságosabban és energia hatékonyabban tudja elvégezni a vállalat, mellyel kedvezőbb feltételeket tud teremteni a piacon.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat 50 fő munkahelyét tudja továbbra is megőrizni, mely munkavállalók számára még nyelvi képzést és szakmai tanácsadást is biztosít.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, a GINOP Plusz-1.2.3-21” projektazonosító szám alatt.

A projektről bővebben a  www.epyomda.hu oldalon olvashatnak.

Kapcsolódód cikkünk: ITT érhető el.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here