Az Egészségügyi Központ látogatásának aktuális szabályai

0
622

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy 2021. március 8-tól a központi járványügyi intézkedésekkel összhangban a Budaörsi Egészségügyi Központban az alábbi látogatási szabályok érvényesek.

  • Az intézményben csak azok a páciensek tartózkodhatnak, akik előjegyzés vagy sürgősségi igény alapján ellátást vesznek igénybe. Kísérők, családtagok belépésére nincs lehetőség.
  • Kivételt képeznek a gyerekek és azok a betegek, akik magukat csak korlátozottan tudják ellátni. Az ő esetükben egy (egyetlen) kísérő belépése megengedett.
  • Az egynapos sebészeti ellátás esetében változatlanul érvényben van a posztoperatív megfigyelőre vonatkozó látogatási tilalom. Kizárólag az elbocsátás – és ha feltétlenül szükséges, az érkezés – alkalmával léphet az intézménybe egy kísérő a páciens támogatására. Egy időpontban maximum két beteg hozzátartozójának engedélyezett az előtérben való tartózkodás legalább 1,5 méteres távolságot megtartva, sebészi orr-száj maszkot viselve. Kérjük tehát, hogy a hozzátartozók ne várják meg a beavatkozás és a megfigyelés teljes időtartamát, hanem a személyzettel egyeztetett időpontban érkezzenek a betegért a bejárati pontra.
  • Az intézmény főbejáratnál kialakított szűrőpont továbbra is ellátja feladatait: maszk ellenőrzése, illetve  biztosítása, testhőmérséklet ellenőrzése, kézfertőtlenítés, tájékoztatás a viselkedési szabályokról.

Megértésükre, együttműködésükre számítunk!

Az intézmény vezetése

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here