Asztalitenisz 8 évnél fiatalabbnak a BSC-ben

0
205

A Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztálya sikeres szakmai pályázatot nyújtott be a Magyar Asztalitenisz Szövetség felé, melynek eredményeként egyike azon 12 magyarországi sportegyesületnek, amely szigorú szakmai előírások mellett szervezett formában tart sportfoglalkozásokat 8 évnél fiatalabb kisgyerekek számára.

A program célja elsődlegesen az, hogy a kisgyerekekkel megszerettessük az asztaliteniszt oly módon, hogy a szórakoztató, játékos sportmozgások mellett az asztalitenisz sportág technikai alapjait már a legelején szakemberektől tanulhassák meg. A program másik célja, hogy az országos asztalitenisz szövetséggel együttműködve biztosítsuk az utánpótlás utánpótlását sportágunk számára.

A palánta programot Hajduska Rita és Nagy Attila vezetik, az ő szaktudásuk nélkülözhetetlen a program sikeressége kapcsán. 2021 novemberében indult el a program, és fontosnak gondoljuk azt, hogy a programban résztvevő gyerekek egy bemutató edzés keretében megmutathassák ügyességüket, mi pedig a szakosztály részéről szeretnénk őket megjutalmazni.

A bemutató edzés időpontja: 2022. április 28. csütörtök 17:00

Helye: BVUSS létesítményének kislabda terme (2040 Budaörs, Hársfa u. 6.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here