Anyatejes nap a városházán – meghívó

0
799

Az Anyatejes napot 2018. augusztus 30-án, csütörtökön, 10:00 és 12:00 óra között tartják meg a budaörsi védőnők a budaörsi városháza a II. emeleti dísztermében.

 

A budaörsi védőnői szolgálat minden évben megrendezi ezt a város szintű rendezvényt, ahová meghívnak minden, legalább 6 hónapon át szoptató budaörsi édesanyát. Védőnőként pontosan tudják, hogy mennyi energia, fáradozás és fájdalom lehet a szoptatás sikere, illetve sikertelensége mögött, ezért szeretnék elismerni az édesanyák erőfeszítéseit egy-egy személyre szóló oklevéllel és egy kis ajándékkal.

Ez a nap a családokról szól, ezért készülnek játszóházzal, arcfestéssel, élő zenével, tombolával és büfével is. A támogató cégek kiállítóként is részt vesznek az eseményen, ezért érdemes a kinti folyosón is körbenézni, ahol közvetlenül kaphatnak válaszokat az egyes termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseikre.

Minden évben kialakítanak szoptató és pelenkázó sarkot is. Babakocsikat korlátozott számban tudnak elhelyezni. A lift sajnos szűkös, elképzelhető, hogy a feljutás csak némi várakozással oldható meg.

Megérkezéskor mindenkit kérnek, hogy regisztráljon a bejárat közelében elhelyezett asztalkánál. A meghívottak listáján csak egy aláírást kérnek, a kísérőket is feljegyezik.

Belépéskor minden vendég megkapja a tombolaszelvényét is.

A programok 10 órakor kezdődnek Wittinghoff Tamás polgármester úr köszöntőjével. Ezt követően a körzetek sorrendjében minden édesanyát a saját védőnője köszönt, és adja át neki az ajándékot. A napot a tombolasorsolás zárja.

(A felhasznált képek a tavalyi rendezvényen készültek.)