A vezetői bútorok kiválasztásáról

0
42

Offisolution „Irodában otthon“

A kínálat bőséges, a vezetői és operatív bútorok ismérvei konkrétak, a különbségek kézzelfoghatóak (méretek anyagok, textúrák, vonalvezetés, stb.), – írja sorozatunkban tanácsadónk Bőhm Zoltán Ákos, akit áprilisban mutattunk be. Öt éve alapította saját irodabútor kereskedő vállalkozását.

A vezetői irodabútorok a stílusirányzatokkal együtt sokat változtak az elmúlt évtizedek alatt, de jelentőségük nem csökkent, helyük továbbra is megvan irodánk összképében, csak úgy mint például egy recepciónak.

Számtalan gyártó termékei megtalálhatóak ebben a témakörben és a felhasznált anyagokat illetően is bőségben találja magát az érdeklődő.

A vezetői és operatív bútorok ismérvei konkrétak, a különbségek kézzelfoghatóak (méretek anyagok, textúrák, vonalvezetés, stb.), dacára annak, hogy olyan finomságokkal is lehet operálni, melyeket elsőre szinte észre sem vesz az ember. Egyes bútorcsaládok esetében például az asztalok esetében minimális a méretkülönbség, épp csak akkora, hogy tudjuk kinek az irodájában járunk az épületben.

Természetesen vannak olyan bútorcsaládok, ahol a választott anyagoknak és kialakított formáknak megfelelően a berendezés magára vonzza a tekintetet és a kontraszt szemmel látható. Hiszen ez az a területe az irodabútoroknak, ahol szabadon engedhetjük a fantáziánkat, és legyen a vásárlásunk célja akár a reprezentálás vagy a szépség keresése, számtalan gyártó (NARBUTAS, i4mariani, MDD, LAS, Newform) próbál meg termékeivel kedvünkben járni.

Körülnézve, esetleg szakember bevonásával biztos, hogy megtaláljuk a szívünkhöz legközelebb álló bútorcsaládot, melynek minden tagja (asztal, szekrény, szék) azonos dizájn alapján készült, egységes megjelenést teremtve ezzel irodánkban.

Az anyagok kiválasztásával folytatjuk!

Korábbi cikkeink: ITT

További információk:

Internet: offisolution.hu

+36 70/397-0693

E-mail: iroda@offisolution.hu vagy bohm.zoltan@offisolution.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here