A vásárlókért újított a Tesco Budaörsön és Csepelen

0
3712

A vásárlói igényeket szem előtt tartva a Tesco megújította budaörsi és csepeli áruházát. Az átalakítás során az üzletek nemcsak új dizájnt kaptak, de a vásárlói tér optimalizálásával mostantól a bevásárlás is kényelmesebb lesz. A felújítás során több részleg is új bútorzatot kapott, megújultak az önkiszolgáló kasszák, sőt, ősszel mindkét áruházba új bérlők is költöznek.

 

A közelmúltban felújított kecskeméti és nyíregyházi áruház után két újabb üzletét alakította át a Tesco. Az áruházlánc budaörsi és csepeli üzleteinek megújítása során is a vásárlói igényeket vette figyelembe: mind a bútorzatok kicserélése, mind az egyes áruházkészletek áthelyezése során arra koncentrált, hogy vásárlói számára kényelmesebb és könnyebb legyen a bevásárlás.

Budaörsön a felújítás során az összes szárazáru termék egy helyre került. Áthelyezték a ruházati osztályt is, hogy a vásárlók nagyobb területen válogathassanak a divatos ruhaneműk és otthoni kiegészítők között. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében pedig a vevőszolgálati pultokat is átalakították. Mindezek mellett a vásárlói igényeknek megfelelően újabb márkákkal színesedik majd a bérlők listája: ősszel a Rossmann és a Reserved is megnyitja kapuit a budaörsi Tescóban.

A megújult budaörsi áruház június 7-től várja a vásárlókat, míg a csepeli üzletben május 17-től élvezhetik a vásárlók a felújítás eredményeit.