A “közösségi programalkotás”-ról is beszélt a budaörsi piacon Szél Bernadett

0
266

Szél Bernadett, az ellenzéki összefogás előválasztáson megmérettetett jelöltje Pest 2. választókörzetében ma délelőtt a budaörsi Gazdapiacnál kampányolt, Wittinghoff Tamás Budaörs polgármestere, Bősz Anett országgyűlési képviselő és Csőzik László Érd polgármesterének társaságában.

Közös feladataink összekötnek minket! Az önkormányzatoknak forrásra és hatáskörökre van szüksége, a térségnek meg olyan jogszabályokra, amik a lakosságról és nem egy párt hatalmi ambícióiról szólnak” – hívta a személyes találkozóra közösségi oldalán a választókat. A mintegy tíz perces beszédekben elsőként a budaörsi polgármester lépett a mikrofonhoz és mutatta be a többieket az érdeklődőknek, sorolva az önkormányzatoktól elvont hatáskörök miatt keletkezett gondokat: a szemétszállítástól az iskolákon át az egészségügyig, az építéshatósági jogok megvonása miatti problémákkal bezárólag. “Az április 3-i választások tétje tehát az, hogy olyan országgyűlési képviselők legyenek, mint ez a két hölgy, akik itt állnak mellettem. Hogy olyan törvényeket tudjanak hozni, hogy meg tudjuk valósítani azt az önkormányzati programot, ami visszaadja az önkormányzatoknak az önrendelkezést” – fogalmazott Wittinghoff Tamás.

Szél Bernadett azt hangsúlyozta, hogy a program, amit a kezében tart azért fantasztikus, mert rengeteg személyes találkozásnak köszönhetően együtt írták az emberekkel, “közösségi programalkotás során.

Az eseményről a videó ITT tekinthető meg.

A program ITT olvasható.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here