A budaörsi önkormányzat tájékoztatója a koronavírusról

0
938

A budaörsi önkormányzat külön felületet – önálló bannert – indított honlapján a koronavírussal kapcsolatos naprakész tájékoztatás érdekében, amely a honlap nyitó oldalán, jobb oldalon érhető el. Az önkormányzat arra kéri ügyfeleit, hogy hivatali ügyeiket lehetőleg telefonon és e-mailen, illetve munkaidőn túl a Segít a hivatal internetes ügyfélszolgálaton keresztül intézzék.

Budaörs Város Önkormányzata arra kéri a tisztelt ügyfeleket, hogy hivatali ügyeiket egészségük védelme érdekében elsősorban telefonon és e-mailen, illetve munkaidőn túl a Segít a hivatal internetes ügyfélszolgálaton keresztül intézzék, ezzel is csökkentve a személyes érintkezések számát és az esetleges vírusfertőzés esélyét.
Az “Operatív Törzs” ajánlásának megfelelően az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 172. évfordulója alkalmából szervezett koszorúzási ünnepség Budaörsön is elmarad. Megértésüket köszönjük!
A Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatala Nemzeti Népegészségügyi Központja tájékoztatót juttatott el 2020. március 9-én a polgármesterek számára a koronavírussal kapcsolatban, amelyeket mellékelten közzéteszünk.
A Belügyminisztérium Önkormányzati Helyettes Államtitkársága tájékoztatót juttatott le 2020. március 9-én a polgármesterek számára a koronavírus kezeléséről, amelyet mellékelten közzéteszünk.
2020. március 4-én az is eldőlt: 10 millió forintot biztosítanak a koronavírus-fertőzés kapcsolatos megelőzésre és esetleges teendőkre.
Mellékelten olvasható Dr. Major Miklós HVB-elnök megbízásából dr. Katona Ildikó járási tisztifőorvos, az Érdi Járási Hivatal Hatósági Főosztály Népegészségügyi Osztálya által készített, aktualizált tájékoztatója a koronavírusról.