A BSC két asztaliteniszezője is részt vesz az EB-n

0
265

A Budaörsi Sport Club két asztaliteniszezője is részt vesz a magyar válogatott tagjaként a felnőtt Európa-bajnokságon.

Augusztus 13. és 21. között kerül megrendezésre a felnőtt asztalitenisz Európa Bajnokság. A női válogatott tagjai: Bálint Bernadett, Hartbrich Leonie és az SH-ITB Budaörsi Sport Club két játékosa, Póta Georgina és Madarász Dóra. A budaörsi klub két versenyzője az egyéni versenyszámok mellett egymás oldalán játszik majd a női páros versenyszámban. Dóri vegyespárosban is asztalhoz áll, méghozzá a budaörsi színekben korábban utánpótlás Európa-bajnoki címet szerző Ecseki Nándorral.  A mostani kontinensviadal érdekessége, hogy szinte teljesen egy időben kilenc olimpiai sportág Európa-bajnokságának ad otthont München városa.

 

 

 

 

 

Ha már EB, akkor szintén büszkén számolhatunk be arról, hogy szeptemberben Kolozsváron rendezik az U21-es Európa-bajnokságot, ahol a magyar színeket Dari Helga Adél képviseli. Helgának komoly szerepe volt abban, hogy az SH-ITB Budaörsi Sport Club női csapata idén májusban megszerezte hatodik magyar bajnoki címét.

Mindhárom budaörsi sportolónak sok sikert kívánunk az Európa-bajnokságokon, valamint természetesen minden magyar indulónak szurkolunk!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here