Új budaörsi telephelyet nyitott az AAA AUTO

0
1601

Az AAA AUTO az idei évben 7000 autót értékesít Magyarországon, ezt segíti az új budaörsi telephely megnyitása, valamint a további terjeszkedés. A mintegy 70 új munkahelyet teremtő budaörsi befektetés összértéke 190 millió forint

Az AAA AUTO nemzetközi használtautó-kereskedői hálózat szeptember 11-én hivatalosan megnyitotta új budaörsi telephelyét, amely hozzájárul a társaság ambiciózus céljának teljesítéséhez, hogy idén 7000 használt autót értékesítsen Magyarországon. Az AAA AUTO-t üzemeltető AURES Holdings csoport rövidesen további felvásárló pontokkal kívánja bővíteni a használtautó-kereskedői hálózatát. A budaörsi AAA AUTO telephely ünnepi megnyitóján a társaság vezetése mellett Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, Bial Tibor, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövete, valamint a Cseh-Magyar Kereskedelmi Kamara, illetve számos partnercég képviselői is részt vettek.

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere Karolína Topolová, az AAA AUTO nemzetközi használtautó-kereskedői hálózatot üzemeltető AURES Holdings elnök-vezérigazgatója Bial Tibor, a Cseh Köztársaság magyarországi nagykövete Petr Vaněček, az AAA AUTO nemzetközi használtautó-kereskedői hálózatot üzemeltető AURES Holdings üzemeltetési igazgatója

Az idei évben Magyarországon már 4000-nél több gépkocsit értékesítettünk, ezért úgy gondolom, hogy év végéig elérhetjük a tervezett 7000 eladott gépkocsit. E cél teljesítéséhez jelentős mértékben hozzájárul majd a Budapestet és környékét kiszolgáló, a mai napon üzembe helyezett új budaörsi telephely, illetve a többi tervezett felvásárló pontunk is” – nyilatkozta Karolína Topolová, az AAA AUTO nemzetközi használtautó-kereskedői hálózatot üzemeltető AURES Holdings elnök-vezérigazgatója. Karolína Topolová szerint az AAA AUTO gyors magyarországi fejlődésében szintén jelentős szerepet játszott az ügyfélszolgálati központ helyi fiókjának létrehozása.

A magyarországi fiókhálózat fejlődése eltér a többi olyan ország fiókhálózatának fejlődésétől, ahol jelen van az AAA AUTO. „Magyarországon a használt autók piaca a főváros környékén koncentrálódik. Úgy döntöttünk tehát, hogy a fóti telephely mellett nyitunk még egyet, itt Budaörsön, és Budapest környékén még egy helyet keresünk gépkocsi felvásárlás céljára” – tette hozzá Karolína Topolová.

A budaörsi telephely teljes körű, valamennyi szolgáltatást – azaz a felvásárlást, értékesítést és részletfizetéssel finanszírozott használtautó vásárlást – felölelő üzembe helyezésére többhetes próbaüzemet követően került sor. „A budaörsi helyszín az M1 és M7 autópálya közelsége, valamint az üzletláncok és ügyfeleik miatt ideális. Az Auchan és IKEA hipermarketek közelsége is rendkívül előnyös számunkra. Jelen pillanatban 500 autónak elegendő hellyel rendelkezünk, ezt a számot idővel 800-ra kívánjuk bővíteni. Az eladások havi 250 gépkocsival indulnak, a terv pedig havi 500 eladott autó. Az AAA AUTO magyarországi partnerei az autóvásárlási kölcsön folyósításában a Cofidis, a Budapest Bank, a Merkantil Bank és az MKB-Euroleasing, míg a biztosítások megkötésében az Insura és a Defend Insurance társaságokkal működünk együtt” –nyilatkozza Petr Vaněček, az AURES Holdings csoport üzemeltetési igazgatója.

A budaörsi telephely összesen 550 négyzetméter alapterületű irodahelyiséggel rendelkezik, ennek egyharmada áll az ügyfelek rendelkezésére. „A CUBESPACE cég mobilis és moduláris rendszerét választottuk, az épületek teljesen légkondicionáltak, és mind az ügyfeleknek, mind a dolgozóknak ugyanazt a teljes kényelmet kínálják, mint a kőépületek. Ez a rendszer lehetővé teszi számunkra a gyors terjeszkedést, és lerövidíti a telephely megnyitásáról hozott döntés és az üzembe helyezés közötti időtartamot” – tette hozzá Vaněček.

Új épületünk teljesen moduláris, és jelentős potenciállal rendelkezik a cég magyarországi fejlődése szempontjából. A mindössze 3 hónap alatt kivitelezett, 12 modulból álló értékesítési iroda a nyár végére készült el. Ügyfélváróként szolgáló központi terem, recepció, az ügyfelek számára fotelekkel felszerelt pihenő zónák, valamint értékesítési irodák kaptak helyet benne” nyilatkozta a CUBESPACE tulajdonosa, Martin Kokta.

A budaörsi fiók jelenleg 40 dolgozót foglalkoztat, a tervezett végső munkavállalói állományt 70 főre kívánjuk bővíteni. Üzembe helyezéséig az autókereskedés 190 millió forint összegű befektetést igényelt. Jelenleg az AAA AUTO Magyarországon négy különböző helyszínen összesen 160 főt foglalkoztat, és több mint 1200 gépkocsit kínál eladásra.

Az AAA AUTO használtautó-kereskedői hálózat az idei évben, a januártól augusztusig terjedő időszakban Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban és Szlovákiában már több mint 57 000 gépkocsit értékesített. Az AAA AUTO 54 helyszínen naponta összesen 17000 használt és újszerű gépkocsit kínál eladásra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here